Laat Designer illusions ook de puntjes zetten op úw grafische wensen.

Als ondernemer is het nodig om je te profileren. Een website is daar 1 van de meest concrete oplossingen voor.

Een goed functionerende site met duidelijke navigatie die vervolgens ook nog een aantrekkelijk is is van grote meerwaarde voor uw bedrijf.

De manier zoals klanten u zien is van direct belang voor uw bedrijf en voor uw toekomst.

Designer illusions maakt veel gebruik van Joomla. Een wereldwijd veel gebruikt CMS.
Een CMS wat zowel door technisch onderlegde personen wordt geprezen voor zijn mogelijheden als door computerleken voor zijn eenvoud in gebruik.

We maken gebruik van de modernste templates om de nieuwste ontwikkelingen te ondersteunen en de gebruikerservaring zo prettig mogelijk maakt voor zowel desktop als ipad als mobiel gebruik van uw nieuwe site.

Neem contact op en wij laten u de mogelijkheden zien!


 

 

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuw logo, het moderniseren van een bestaand logo of een complete huisstijl; bij Designer illusions bent u aan het juiste adres.

We verzorgen al uw drukwerk inclusief beursmateriaal van pennen tot beurswanden.

U kunt bij ons terecht voor briefpapier / visitekaartjes / flyers / folders / vlaggen / enz. enz.

In principe kunt uw bij ons terecht voor alles wat grafisch te ontwerpen is. 
Door de manier van ontwerpen bent u er verzekerd van dat uw ontwerp op al uw uitingen in de hoogste kwaliteit ingezet kan worden.

 

Of het nou gaat om het moderniseren / opfrissen van uw bestaande logo of het laten ontwikkelen van compleet nieuw logo. Bij Designer illusions bent u aan het juiste adres.

Voor talloze bedrijven hebben we logo's mogen ontwikkeld en graag verzorgen we ook voor u uw grafische uitstraling welke begint bij een passend en krachtig logo wat aansluit bij de branche waar u werkzaam in bent.

Het gezegde: 1 beeld zegt meer dan duizend woorden is ook hier zeker van toepassing.  

 


 

 

SEO, oftewel Serach Engine Optimalisatie heeft alles te maken met de plaatsing die uw website bij zoekmachines zoals google heeft.

Komt uw pagina ver genoeg naar boven om vaak aangeklikt te worden, of staat uw site te ver weg en daardoor onzichtbaar voor potentiele klanten?

Designer illusions biedt uitgebreide zoekmachine optimalisatie aan. Deze zoekmachine optimalisatie activiteiten heeft Designer illusions sinds 2017 ondergebracht onder een zusterbedrijf a-merkwaardig.nl

Een andere naam maar uiteraard met dezelfde service welke je gewend bent van Designer illusions. Wedden dat je een klik hebt! 

Van beurswanden tot banners en flyers en folders tot bedrukte gimmicks, alles is mogelijk en alles waar u net een beetje meer aandacht mee trekt dan de andere beursstandhouders geeft u net een streepje voor op uw concurenten.

Voor verschillende bedrijven is een beurs een jaarlijks terugkomend evenement. Een evenement waar u uw bedrijf extra bekendheid wilt geven.
Dat hangt samen met een goeie uitstraling van de stand.

Meestal zijn de stands per beurs ook nog eens verschillend van afmeting waardoor er opnieuw moet worden nagedacht over de uitstraling en de mogelijkheden die de stand bieden.

Designer illusions denkt graag met u mee en verzorgt uw uitstraling zodat u als winnaar uit de beurs komt!

Voorbeelden zijn:
Genomediagnostics in Nijmegen met elk jaar een beurs, afgelopen jaar in Barcelona, waar we de spullen persoonlijk hebben afgegeven.  
Voor meerdere bedrijven maken we banners en bedrukte zeildoeken. Ook bijvoorbeeld voor Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen.

Kijk op de site www.photosapiens.nl een zuster-site van Designer illusions
Op deze site staan alleen persoonlijke foto's gemaakt tijdens reizen of hier uit de omgeving van Gilze en Rijen.
Voor grafisch ontwerp zijn beelden nodig. De site is pas af als er beeldmateriaal op staat.

Goed beeldmateriaal is een must voor een professionele website. Vanuit mijn passie voor fotografie en oog voor detail help ik u graag met het maken van de gewenste foto's.

Opdracht fotografie:
2 trouwerijen
Meerdere website waar onder: Oosterwegel communicatie / taccit 
Maar ook voor videobewerking is het soms nodig eigen materiaal in te zetten

Videobewerking heeft veel nuances.

Het grote werk begint met het editen van het materiaal. Bij het maken van nieuwe overgangen moet het beeld en het geluid natuurlijk mooi overlopen.
Als nabewerking komen de visuele effecten (After effects). 

Voorbeelden zijn:
Scoutspop 2016 | Dansoptreden HumanHoedadso in schouwburg Roosendaal | Kindertelefoon informatiefilmpje

De video bovenaan deze pagina laat aan de hand van een samenstelling van dieverse projecten een aantal mogelijkheden zien van videobewerking.

Met fotobewerking kun je onzettend veel doen. 

Door een foto te manipuleren kun je wat er echt gebeurd is benadrukken door storende elementen in een foto te verwijderen maar je kunt ook dingen creeren die helemaal niet hebben bestaan. 
Het leuke aan fotobewerking is dat je iets kunt creeren wat als idee in je hoofd bestaat maar waar nog geen beeld van is. 

De foto hiernaast is gemaakt van een schoolfoto van mijn dochter, Evy. Op de schoolfoto heeft ze haar mond open, want ze lacht, en dat is voor deze bewerking naar 'Catherina' niet de bedoeling.
Verder moet het licht natuurlijk drastisch anders om het een wat dramatischer uitstraling te geven. 
Alle 'schminck' die je in de foto ziet is handgetekend en in meerdere lagen aangebracht, maar dan wel in photoshop en niet op Evy dr eigen gezicht. 

In the making of this portrait there where no Evy's harmed.